maanantai 23. kesäkuuta 2008

Näyttelykesä

Uudet sivut ovat tulilla ja toiminnasta, Mirkalle iso kiitos niiden rakentamisesta! Nyt on bannerit ja kaikki, vau!

Niin vaan käytiin ennen Juhannusta Jämsän näytelmissä, ja voi miten hyvällä menestyksellä vieläpä! Mysti oli lauantaina TP ja Oi sunnuntaina TP ja KP, kyllä oli hymy herkässä! Hyvä mieli tuli erityisesti Liskon arvosteluista: kuikelo sai tuomareilta enemmän kehuja kuin koskaan, ja kissa käyttäytyi pöydällä rennommin kuin yleensä. Poika myös valmistui sunnuntaina IP:ksi.
Hieno Lisko!

Tulevana viikonloppuna suunnataan Siilinjärvelle samalla kokoonpanolla kuin Jämsässäkin. Mukavaa päästä lähinäyttelyyn! Seuraavalla viikolla ei niin lähellä ollekaan, kun saa ajaa Kempeleelle asti! Pakko sanoa että tämän kesän aikana tulee ainakin maantieajoa harjoiteltua ihan riittämiin. Onneksi se maantiekammoni on alkanut hellittää.

Kissatilanteeseen sen verran päivitystä, että Lepakko ei ole asunut meillä enää kuukauteen eikä myöskään ole enää minun omistuksessani. Lepa muutti Tampereelle tuttavan luokse ihan kokeilumielessä jotta nähtäisiin, auttaisiko uusi ympäristö sen stressioireisiin. Yllätyksekseni se auttoi, ja Lepakko asettui uuteen kotiinsa taloksi ennätysvauhtia. Lepakko jätti nähtävästi kaikki huolensa ja stressin aiheensa taakseen, sillä pientäkään merkkiä moisista ei ole sittemmin nähty. Lepakosta tuli jälleen tervepäinen ja tasapainoinen kissa, joka sai jäädä siihen kotiin jossa se kaikkein onnellisin on. Muu lauma on myös tasapainottunut Lepakon lähdön myötä. Kaikki ovat rauhallisempia ja selvästi rennompia, kun niiden ei tarvitse enää pelätä Lepakon seuraavaa hyökkäystä. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

1 kommentti:

Tinittin kirjoitti...

Ihana kuulla että teilläkin on rauha talossa. Joskus se luopuminen on ainoa vaihtoehto, vaikka se kuinka vaikeaa olisikin. Siinä saa miettiä montaa asiaa..