maanantai 8. joulukuuta 2008

Tulipahan taas käytyä

Niin on Kuopion näytelmät näytelty taas.

Ihan ensimmäiseksi haluan hehkuttaa meidän lauman kolmatta Grandia: luikku laikku Liskonen valmistui sunnuntaina GIPiksi! Olen laiheliinistä hurjan ylpeä! Se on viime näyttelyissä ollut paaaaljon itsevarmempi ja reippaampi kuin aiemmin, joten siinä mielessä on vähän kurjaa jättää se vastedes kotiin. Lisko kuitenkin jää nyt ihan kotikissaksi, en kehtaa tuota tikku-ukkopupuliinia viedä nelosluokkaan naurettavaksi, huvittakoon enemmin meitä täällä kotona hassutteluillaan. Meidän pieni hupsutin ja huumoriveikko! <3 Kyllä se on näyttelylomansa/taukonsa (saa nähdä kumpi siitä tulee) ansainnut! Turistiksi varmaan kyllä kannan sitä jatkossakin että pysyy tuntuma yllä, jos sitä vaikka vielä innostuisi käyttämään. Mutta ensi vuonna se ei tuomari pöydälle ilmesty, vannon pyhästi!

Sen sijaan Nuudeli vetäytyy eläkkeeltä. Se on saanut niissä harvoissa näyttelyissä, joihin se on tänä vuonna osallistunut, yllättävän hyviä arvosteluita, joten ehkä sen kehtaa GIPiksi asti näyttelyttää. Lisäksi mustiainen on käyttäytynyt ihan kivasti, ääntä kyllä lähtee mutta on rauhallinen ja venyy. Mikäs siis on isoa mustaa näyttäessä? Vaikka tyyppi onkin vaatimaton niin ainakin jätkässä riittää katsottavaa!

Mystikin starttasi Isojen Poikien luokassa. Menestys jäi vaatimattomaksi kovan kilpailun vuoksi, vaan mitäpä se haittaa, etenkin kun poika on ihan keskenkasvuinen vielä. Sertitili tuli avattua, helmikuussa siitä tulee sitten oman laumani ihka ensimmäinen Herkkusieni! Ja nyt kyllä pitää muuten tuhatjalkaisena tunnettua kollinjytkyä kehaista: MYSTI VENYI! Ehkä ikä tuo viisautta (täyttihän kakara jo vuoden, huu)tai sitten harjoittelu tuotti tulosta. Tai sitten sitä tuolla kertaa vaan huvitti venyä. Niin tai näin, lämmitti kyllä sydäntä.

Mysti on kyllä ihan superkiltti poika. Siltä piti sunnuntaiaamuna nyppiä niskasta poikarakkauden aiheuttamia valkoisia karvoja, ja mitä tekee kolli? Napottaa Mirkan sylissä kiltisti samalla kun minä nypin hirveitä karvatuppoja kissapolosta irti (tähtäys oli vähän pielessä). Uskomattoman rauhallinen kaveri! Tai sitten ei vain tajunnut että siihen, että siitä kiskotaan karvoja irti, pitäisi jotenkin reagoida. On se lutu! ♥

Kivaa oli näyttelyssä siis. Kissat käyttäytyivät tosi hyvin ja saivat sertinsä, ja minä tuhlasin kaikki rahani kun paikalla olikin myyjiä ihanine myytävineen. Tiettyhän mä lankesin!

Tän vuoden näytelmät on nyt sit meiltä näytelty, seuraavana mennään siis Ystävänpäivänä Jyväskylään.

Ja ai niin muuten IIIIIK: Mystin ekat jälkeläiset syntyvät ensi viikolla! Hullun jännittävää, en malta odottaa että pääsen näkemään millaisia otuksia on meidän kolli ollut mukana tekemässä! pentuja, iih! Ihanaa! Ja jouluksi syntyy toinenkin pentue, vähänkö tässä saa elää jännityksessä!

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Hirmuisesti onnea GIP:stä! En edes hoksannut että teilläkin oli valmistujaiset!