keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Tylsä, tylsä tammikuu

Kuluva kuukausi on ollut pitkäveteinen ja epäkiinnostava. Seuraava näyttely on vasta Ystävänpäivänä, onneksi se hiljalleen lähestyy typerän tammikuun lähestyessä loppuaan. Kissat saavat odottaa vuoden ensimmäistä näyttelydebyyttiään helmikuulle, itse onneksi pääsen tänä viikonloppuna virkistämään itseäni Lahteen turistin ominaisuudessa. Taitaa itseasiassa olla ensimmäinen kertani näyttelyssä ilman minkään näköistä huollettavaa otusta! Tulossa siis toivonmukaan rento ja stressitön reissu.

Jotain hyvää tässä alkuvuodessa kyllä on. Pentubuumi! Tuntuu että kaikkialla ja kaikilla joko on jo pentuja tai sitten niitä kuumeisesti odotetaan, ja miten ihanaa onkaan pentukuulumisia ihmisten blogeista lukea! Ja voi niitä ihania kuvia pikkuruisista kissanaluista! En ole aiemmin pistänyt merkille tällaista jokapaikassapentuja-hommaa, joten uteliaana kysyn onko sattumaa että pentusia tuntuu olevan nyt joka paikassa samaan aikaan vai onko kyse jokavuotisesta ilmiöstä?

Mutta voi iiks, pentuja! Erityisen armaita ovat ChicKittyn I-pentue, eli Mystin jälkikasvu. Niiden kehitystä on aivan erityistä seurata! Mitä kaikkea niistä vielä tuleekaan!

1 kommentti:

Tinittin kirjoitti...

Kyllä taitaa olla sattumasta kyse. Ainakaan meidän kohdalla tätä ajankohtaa ei tänne edes suunniteltu - tosin voikohan näiden kanssa muutenkaan kovin tarkkaan suunnitella.. :)

Mutta musta on ollut hassua huomata että ei pelkästään itämaisten, vaan myös muiden rotujen kaverikasvattajilla on nyt pennut :D Hassu sattuma.