sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Junior Winner!!!!!

Olisiko Kempeleen reissu voinut mennä enää paremmin? Ei sitten millään!

Tadaa! Lauma on saanut ensimmäiselle jäsenelleen nimen peräpäähän tulevan tittelin! Saanko esitellä: uunituore Junior Winner DeLaSoul´s Jingle Jangle, JW eli tuttavallisesti Mörkö-Keiju!


kuva: Heikki Siltala

Mörkö tuli, näki ja voitti! Hieman alle kuukausi aikaa, viisi näyttelyä, viisi voittoa ja pieni läskipallo poimi tittelinsä kuin kypsän marjan. Tuomarien mukaan Mörkö voisi kroppansa puolesta olla Junior Wiineri, mutta kyllä he vain sitä pötkökropasta huolimatta niin kauniina ovat pitäneet, että kerta kerran jälkeen ovat laittaneet pienen paneeliin ja sille ääniä antaneet! Tuomareille iso kiitos, vaikkei heistä takuulla yksikään tätä blogia lue. :D

Niinpä siis Kempeleestä juhlittiin pitkin sunnuntaipäivää lähi-Shellin antimilla uutta titteliä, ja loistava päivä se kyllä olikin, kuten koko viikonloppu! Kaikki neljä kissaani, Mörkö, Mysti, Oi ja Velho saivat hienoja arvosteluja läpi viikonlopun. Etenkin Velho hurmasi tuomareitaan ihan urakalla, vaikka hävisikin TP:nsä ihan oikeutetusti tyypikkäämmälle Ozzylle molempina päivinä. Velho on kyllä sellainen kissa, että tuomarit joko rakastavat sitä tai kammoavat, kylmäksi se ei jätä! Standardistahan se on melkoisen kaukana, että ei sen pitäsi nelosluokassa enää sertiä saada, vaan niinpä on saanut ja on nyt yhden sertin päässä Supreme-tittelistä. Valmistujaisia saadaan odotella kuitenkin loppuvuoteen. Oi on samassa tilanteessa, ja kummankin valmistumista toivotaan marraskuun Isrokkiin. Kaksikolla on siis edessä pitkä ja ansaittu näyttelytauko, joskin ainakin Velho käynee turistina jossakin.

Jos lauantai oli Mörön Tärkeän Voiton vuoksi loistokas, oli sunnuntai sitä tuplasti!

Ensinnäkin Mörkösellä oli ihan TP-valinnasta alkaen tiukka kisa, vaikka flegmaattinen tuomari ei ainakaan omilla toimillaan sitä jännityselementtiä juuri luonut. Paneelissa menivät äänet tasan, ja olin ihan varma että voitto menee Tintin hienolle siniselle kasvatille, jolla on tosi hieno pää, piiiiiiiiiiitkä ja hoikka kroppa (vs. nti Läskipallo), ja joka muutenkin oli paljon isompi ja kypsemmän oloinen. Kolmas tuomari sitten kuitenkin valitsi voittajaksi Mörön, ties millä perusteilla, mutta hienolta tuntui hakea villisti kehräävä ja häntää onnesta pörheänä pitävä kakara paneelista. Vaan ei riemu siihen loppunut! Mysti oli paneelissa myös! Toki kastraattiurokset valittiin ennen pentuja, mutta halusin jättää parhaan viimeiseksi. Olen aivan hurjan ylpeä Mystistä, sillä se vihdoinkin voitti, ja vielä molemmilla tuomariäänillä! Olen niin valtavan ylpeä suklaastani! Se on minusta niin ihana poika, että tuntuu mahtavalta että tuomarit edes tämän kerran olivat kanssani samaa mieltä! :D Hyvää mieltäni lisäsi myös se, että viimeaikoina kehnosti näyttelyssä käyttänyt Mysti oli nyt enemmän oma itsensä. Mysti on myös ansainnut Kes-Kisiin asti ulottuvan taukonsa!

Mahtava viikonloppu siis, jos pelkkiä tuloksia katselee. Viikonloppu oli kerrassaan mainio myös muista syistä! Mirkan kanssa on aina ihan parasta matkustella yhdessä, ja Kempeleelle oli kokoontunut hauska porukka nelosen ihmisiä. Ei muuten loppunut juttu tai järjettömyyksille nauraminen kesken! Kempeleessä oltiin viime vuonna, ja silloin näyttely oli niin viihtyisä, että halusin sinne uudestaankin. Porok oli taas loihtinut ihanan toimivan, mukavan ja hurmaavan pikku näyttelyn, ja sinne tosiaan kannattaa ajaa Varkaudesta asti. Sanomattakin selvää että ensi vuonna lähdetään taas!

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Onnea Onnea Onnea vielä tätäkin kautta!!!

minna kirjoitti...

Paljon ONNEA teille! Hyvä Mörkö-Keiju! :)