maanantai 22. kesäkuuta 2009

Laiska mikä laiska

Millään en ole saanut blogiin päivitystä vaikkei taatusti ole ollut mihinkään kiire. Kun ei vaan viitsi niin ei. Tänään kuitenkin piti antaa mojova potku omalle ahterille, että saisin aluilleen näyttelyvalmistelut. Isrokki häämöttää jo kuluvalla viikolla, ja häntiä on mukaan lähdössä melkein koko lauma. Vain Lisko Luikkunen jää kotiin, sen näyttelyt on näytelty. Turistiksi ehkä tohdin sen joskus tuoda, kunhan sattuu kohdalle sellainen näyttelyreissu että kantokykyni kestää yhden ylimääräisen.

Kaikki viisi mukaanlähtijää ovat käyneet ties missä kierimässä, jolloin jokaikisen turkki huutaa pesua. Aloitin pesu-urakan Oista, Mystistä ja Mörkö-Keijusta. Mysti oli tavalliseen tapaan helppo pestä. Sitä on lutrattu niin paljon ettei se jaksa enää riehua kun tietää ettei siitä ole hyötyä. Oikin oli suhteellisen iisisti, vaikkei se ole pesuja paljon kokenut. Pienimmäinen puolestaan päätti näin toisella pesukertaa kokeilla, josko juoksemalla jotenkin suihkun välttäisi. Kuten arvata saattaa, ei välttänyt.

Huomenna olisivat pyykkivuorossa sitten Nuudeli ja Velho, joskaan en ole vielä ihan satavarma, pesenkö Nuudelia. Luultavasti pesen, jos en muusta syystä niin siksi että pesen muutkin. Huomenna jatkuu myös nyppiminen, jota tänään jo Mystille menestyksekkäästi aloittelin. Viime kerrasta se pentele on vähintään triplannut niskassaan olevien valkoisten karvojen määrän, joten työmäärä on valtava. Lisäksi asiaan paneutumista odottaa Velhon kuuppa mustine karvoineen.

Työsarkaa siis riittää, mutta näyttelyyn on silti kiva taas lähteä! Erityisen kivaa on lähteä monen kissan kanssa, koska silloin riittää päiväksi enemmän puuhaa.

Isrokissa nähdään!

Ei kommentteja: