lauantai 21. maaliskuuta 2009

Hyvä Velho!

Kävimme tutustumassa TICA-näyttelyyn. Ei vakuuttanut. Koko hommasta jäi luu käteen: mitään käsitystä ei siitä saanut, mitä mieltä tuomari kissasta on, kun arvosteluseteliä ei kirjoiteta eikä tuomari puhunut arvostelun aikana tai muutenkaan juuri kommentoinut kissoja. Minulla ei ole mitään hajua, mistä ominaisuuksista tuomari Oissa ja Velhossa piti ja mistä ei. Lisäksi ruusukkeiden kanssa pihtailtiin, ainoastaan finaalissa palkitut saivat kotiinvietäväksi kammottavan kukalliset ruusukkeet, muut saivat nuolla näppejään, vaikka muita sijoituksia olisi sadellutkin.

Oi ei tuossa show:ssa menestynyt. Ilmeisesti tuomari haki pitkää ja hoikkaa kissaa, joten Oi edustaa TICA-näyttelyä varten ihan väärää tyyppiä, paksu kun on. Ensimmäisessä ringissä sen tulos oli Best of Color ja 2nd Best of Division, ei kutsua finaaliin. Toisessa ringissä Oi paransi hieman (tuomarilta jäi selittämättä, että miten ja miksi): Best of Color, 2nd Best of Division ja 3rd Best of Breed. Finaaliin ei taaskaan ollut asiaa, ja vaikka tulokset kuulostavat komeilta, ei niistä mitään jäänyt käteen, vaan ihan itse sai tulokset kirjata luetteloon tuomarihäkin päälle ladotuista lipukkeista.

Velho, tuo täydellisen hassun ja kummallisen näköinen siamilais-ufoni puolestaan yllätti. Ensimmäisessä ringissä sen tulos oli Best of Color, Best of Division, 3rd Best of Breed ja 3rd Best Shorthair Alter. Eli siis Velho oli finaalissa kaikista lyhytkarvakastraateista kolmas! Toinen rinki meni vielä paremin:Best of Color, Best of Division, 2nd Best of Breed ja 3rd Best Alter All Breeds, eli kaikkien rotujen kastraateista kolmas finaalissa! Oli muuten yllätys! Ei tuomari Velhostakaan mitään sanonut ääneen, mutta ilmeisesti se pärjäsi yksinomaan pitkän kroppansa ansiosta.

Oi ei siis palkintoja saanut, Velho sai kummaltakin finaalikeirrokselta ruusukkeet ja pienen lahjakortin Royal Caninille. Toisella kortilla hankin Liskolle penturaksuja lihotuskuuria varten, toinen jäi jemmaan. Ruusukkeet näyttävät tältä:Räpsin muitakin kuvia! Alkuun Oi ja Velho eivät lainkaan halunneet osdallistua näyttelytouhuun, vaan mönkivät piiloon.

Eihän meitä näy täältä? Me ei olla IKINÄ käyty näyttelyssä!


Joko lopetetaan tämä pelleily, vai vieläkö nynnyillään?


Jo riittää! Me halutaan nähdä mitä tapahtuu!


Oi oli tyypilliseen tapaansa kunnon kyylä. Mitä täällä on?


Tai tuolla?


Häkkinaapurina ollut thai oli Oin kuikuilusta tavattoman kiinnostunut, ja olisi mielellään tullut sanomaan moi!

"Päivää, neiti! Käyttekö täällä usein?"


Oi ignoroi naapurinsa täysin. "Ihme tyyppi, mitä se oikein kuikkii tuolla?"


Ihan ilkeää tuollainen välinpitämättömyys Oilta! Naapuri oli kamalan kiltti ja näin sievä:


Lopuksi vielä Oin ja Velhon terhakka yhteistörötys. Kun me ollaan valppaita ja kiinnostuneita ympäristöstämme, niin!


TICA-näyttelyyn en lähde enää toista kertaa, kyllä tuo tuli jo nähtyä. CFA-näytelmä olisi vielä kokeilematta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Outo kissa pärjäsi oudossa näyttelyssä *NAURUA*

Ei vaan kyllä CFA pesi 6-0 rinki näyttelyt.. Ehkä saamme CFAahan joskus enempi 4 kissoja, ja kunnon kamppailut?

maarit kirjoitti...

Meilläkin on vasta suunnittelu asteella molempiin näyttelyihin osallistuminen... Onnea Velhon menestyksestä!