sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Kyläilemässä taasen

Koska sunnuntaipäivät ovat pitkäveteisiä ja allekirjoittanut kituu pentukuumeessa, ratkaisin asian kutsumalla itseni kylään DeLaSoul´s-kissalaan. Koska minulle jalomielisesti annettiin lupa saapua valtiovierailulle, hyppäsin ajokkiin ja ajelin Kuopioon.

Mitä sieltä sitten löysin? Vilkkaan, riekkuvan, ilkikurisen ja hyörivän lauman pikkuruisia piikikkäitä riiviöitä, jotka painelivat niin lujaa että silmissä vilisi, ja jättivät naarmuja jälkeensä jos sellaisen kiinni sai. Kissanpentuja, siis. Samainen lauma, jota aiemmin kävin ihmettelemässä niiden ollessa pötköjä vasta.

Pötkövaihe on nyt selvästi taakse jäänyttä elämää, kakarat elävät nyt on/off-tyylillä. Joko painavat sata lasissa tai nukahtavat kesken syömisen. Löysin porukasta suosikin: pikkuinen Jansku-neiti kehräsi minulle suloisesti, ja naarmutti minut perin pohjaisesti sylissä ollessaan. Myös lautasantennisilmäinen Bertta hurmasi, jestas miten hulvattoman hauska kakara!

Pennuista hurmaantuneena olisin halunnut jäädä sinne asumaan, mutta koska minun piti pestä tänään Mysti ja koska Miikka ehkä tarvitsee autonsa töihin päästäkseen, jouduin palaamaan kotiin. Ennen lähtöä kuitenkin ehdin rapsutella isoja kissoja yllin kyllin, heitellä palloa Esmelle ja tarjota sylin nukkumapaikaksi Nallelle. Rapsuttelin koiraakin!

Oikein kissamainen päivä siis oli tämä. Ei pöllömpi tapa viettää sunnuntaita! Ensi viikolla sitten suunta Laihialle!

Ei kommentteja: