perjantai 10. huhtikuuta 2009

Lisää kuvia ja Mörkö-Keijua

Olenpas ollut viimeaikoina ihan epätavallinen aktiivinen päivittämään blogia!

Ensin pieni historiallinen tapahtuma: Nuudeli tuli ensimmäistä kertaa ikinä valokuvatuksi näyttelyssä! Tämä tapahtui URKissa ja sen teki, kukapa muukaan, kuin herra Heikki Siltala. Tässä pari esimerkkiä, loput Nuudelin kuvat löytyvät Heikin sivuilta URKin sunnuntain kuvista.

Nuudeli tillottaa.


Happy happy joy joy. Minulla on lystiä kyllä!


Tämä on paras kuva, mitä Nuudelista on koskaan otettu! Nuudeli oli itse aurinko koko päivän näyttelyssä, ja tästä kuvasta näkyy kissan hilpeä mieliala mainiosti!


Sitten siitä Mörkö-Keijusta.

Ajoimme tänään läpi lumimyrskyn katsomaan BeeGees-pentuja, ja matka oli taas vaivan arvoinen. Ne pennut ovat niin ihania! Ruu Rukkanen on kyllä vallan spesiaali pikkulikka, miten voikaan olla niin hupsu ja hellyttävä kissalapsi? ♥ Ja jokapaikanhöylä Bertta, joka koko ajan hakee kontaktia? Valloittava kakara, ei ihme että se jää kotiin!

Mutta kyllä Mörkö-Keiju siltikin vaan on ihanin! Olisi niin ihana kuvitella että se viihtyi seurassani koska se tykkää minusta kaikkein eniten, mutta totta puhuen se pitää kaikista ihmisistä. Vaan on se sievä pieni viiruhäntä! Ja todellinen prinsessa! Tulen olemaan niiiiin pulassa sen kissan kanssa, en minä osaa prinsessaa hyysätä kun Oikin on melkoinen poikatyttö! Apua!

Mörkö-Keiju tulee taatusti hyppyyttämään koko porukkaa ihan mielensä mukaan. Ennustelimme jo, että Liskosta tulee sille uskollisin alamainen. Mörkö luultavasti liittoutuu joko Oin tai Nuudelin kanssa sydänystäviksi. Nuukun kanssa se voi myös kinastella jatkuvasti. Nuudeli aina huutaa uusille kissoille, ei siis tee mitään, mutta karjuu niille. Mitä mahtaakaan tapahtua, kun se tapaa ensimmäisen joka karjuu takaisin? :D

Tässä hieman kuvia prinsessaisesta tältä päivältä!

Mörkö-Keiju karjuu Lanalle:


Loistava ilme: "Kiinnostaa ihan %#£@$&{!"


On se vaan nätti!


Osaa olla söötti rellukkakin.
Pikku prinsessa! Ollapa jo toukokuu!

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Upeita kuvia!