keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Meillä odotetaan ♥

Lauma odottaa uutta jäsentään! Odotusta on takana jo ikuisuus, ja edessäkin vielä monta viikkoa, mutta loppusuoralla aletaan olla!

Itse asiassa olen halunnut tehdä tämän paljastuksen jo monta kertaa, mutten ole kehdannut kuitenkaan. Kuulemma ihan hyvin olisin voinut sen tehdä, kyllä kaikki jo ajat sitten älysivät pikku kissan nimestä kelle se on menossa, kun kuulemma kukaan muu kuin minä ei voi keksiä kissalle sellaista nimeä! :D

Meille on siis tulossa pieni Mörkö-Keiju, virallisesti DeLaSoul´s Jingle Jangle, SIA b 21. Jo on aikakin saada tänne toinen siamilainen, nythän Velho on ainoa sinisilmä täällä.

Mörkö-Keijuun päädyttiin mutkien kautta. Alun perin odottelin pentua Ruotsista, mutta niiden pentujen kasvaessa kävi ilmi, että ne jäävät turhan vaatimattomiksi. Sitten Mirka heitti minulle että ota tuo Jansku, jolla nimellä Mörkö-Keiju silloin tunnettiin. Kuvan nähdessäni rakastuin! Tokihan olin seuraillut kyseisen pentueen vaiheita tiiviisti jo aiemminkin, mutten ollut katsonut pentuja kertaakaan "sillä silmällä". Pieni siamilaistyttö hätkähdytti kauneudellaan, ja pitihän se minulle varata.

Toukokuun lopulla pieni raitanaama (miten riemuissani olenkaan sen väristä! Minä nimenomaan toivoin tabbynaamiota joko suklaana tai sinisenä, ja suklaana sen sain!) sitten toivottavasti saapuu meille. Ruokakuppi on valmiina, samoin ikioma kuljetusboksi pienelle. Ja seuraavaan Zooplussan tilaukseen saa jo lisätä penturuokia!!

Odottavan aika on ollut piiiiiiitkä ja yhä sitä riittää, mutta vielä nämä viimeiset viikot jaksaa. Onneksi Kuopio on lähellä, joten killliäsitä pääsee halutessaan tapaamaan. Toukokuussa sitten kotiin tulee tämä (kuva: Kai Kivilahti):

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Ihanaa kun joku muukin tykkää tabbynaamareista kuin minä :-) Raitapäät on ihania :-)