sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Shoppailun autuutta ja vähän kissanäyttelyäkin

Tervehdys Helsingissä! PetExpo nähty taas!

Kävimme heittämässä kevyen yhden päivän reissun URKin näyttelyyn Helsinkiin, matkassa Nuukku ja Mysti. Menomatka sujui hernerokkasumussa sokkona ajellen, mutta hyvissä ajoin pääsimme perille silti ja koska kerrankin olimme ajoissa, ei tarvinnut jonottaa minnekään. Kävelymatka parkkipaikalta sisäänkäynille kirvoitti muutamia kirosanoja, me kun emme osaa matkustaa kevyesti.

Kun olimme asettuneet häkeille, tarkistin kiireesti luettelosta ettei Nuudelilla vain ole sertikisaa. Huokaisin helpotuksesta, ei ollut. Sitten tajusin kauhukseni, että Mystillä oli! Taivas mikä tuska siitä iski, ei ollut tullut villeimmissäkään unelmissani mieleen että sillä kissalla voisi olla sertikisa! Epätoivo valtasi alaa.

Koska arvosteluun oli aikaa, paransin mielialaani tuhlaamassa enemmän rahaa kuin olisi ollut viisasta. Tuli todettua, että se, joka väittää ettei rahalla saa onnea, ei tiedä mistään mitään. Shopattua tuli uusi boksi ja Mystille Tallinnaan kangaskassi, koska kovia bokseja en viitsi ottaa raahattavaksi sinne lainkaan. Lisäksi ostin siihen toiseen boksiin hienon pääkallopäällisen, ja itselleni iki-ihanan ja hävyttömän kalliin rannekorun. Kyllä näillä venyi jo suu virneeseen!

Näyttelyssä oli erikoista se, että raksunäytteitä sai kantaa kotiin niin paljon kuin pystyi kantamaan, ja ihmiset veivätkin niitä laatikkokaupalla. Itse tyydyin muutamaan pussiin, meillä raksuja syödään tosi vähän ja edellisiäkin on kilokaupalla kaapissa. Halutessani sieltä olisin kyllä saanut näppärästi vaikka vuoden tarpeiksi raksuja!

Shoppailun onnellistamana sitten rohkaistuin kantamaan kissat pöydälle. Mysti sai Martti Peltoselta hienot arvostelut, ja onnekkaasti Mysti sitten voitti sen sertikisan. Onnesta oli tosiaan kyse, molemmat suklaat olivat tosi samantapaisia ja samantasoisia, molemmat olivat yhtä tummiakin! Sama kisa otetaan uusiksi Rurokissa, saa nähdä riittääkö Mystin tuuri enää siellä. Jos nyt emme saa Mystille sertejä suunnitellussa aikataulussa, muuttaa se suunnitelmia vähän, muttei niin paljon että itku pääsisi. Yhden ulkomaanreissun joutuu sitten tekemään lisää, mutta tuleehan tuolla ravattua muutenkin, joten hällä väliä. Ei pidä ottaa harrastustaan liian vakavasti! Sen kuin vielä itsekin aina muistaisi! :D Mysti kävi TP-valinnassakin pyörähtämässä, muttei tuhatjalkaisesta ex-kollistamme ollut paremmalleen vastusta, ja hyvä niin. Ei sitä olisi paneelissakaan kukaan saanut venymään! :D

Nuudeli oli taas itse aurinko (lue: ei ollut). Kauheaa meteliä piti koko ajan, mutta niinhän se aina. Nuukku on ihan hupsu, hirveä uho päällä, muttei se ikinä tee mitään, venyykin nätisti. Sara Ojaniemi tykkäsi Nuudelista kovasti ja antoi sille varmaan parhaan arvostelun ikinä! TP-valinnassa käytiin häviämässä maailmanvoittajakissalle, joten ei paljon häviö harmita! :D

Kaiken kaikkiaan tosi kiva reissu! Näyttely oli kiva ja toimiva, ja messuilla riitti nähtävää. Kotimatkalla koki jalkoihin kaiken ravaamisen päätteeksi niin kovasti, että särky piti taltuttaa buranalla.

Ei kommentteja: