maanantai 9. maaliskuuta 2009

No nyt!

Meillä on Champion!

Luikahdimme siis Mystin kanssa viimetingassa Poh-Kisin Laihian näyttelyyn mukaan, että saadaan se puuttuva CAC. Laihialla vierähti koko viikonloppu, ja olipahan taas reissu!

Ajomatka Laihialle oli suoraan jostain helvetin alimmilta tasoilta. Käsittämättömiä huonokuntoisia pikkuteitä kilometrikaupalla! Ihmeenä pidän sitä, että perille päästiin. Itse näyttelypaikka oli mukava ja sopivan kokoinen, ja homma toimi mukavasti, paitsi että lauantaina näyttely venyi melkein seitsemään asti, joka puoli kahdelta aamulla heränneenä otti päähän aika rankasti. Onneksi näyttelyn jälkeen pikaisesti noudettu pitsa kohotti mielialaa. Uni maittoi, enkä häiriintynyt edes Mystin ja Esmen uutterasta konsertoinnista. Mirka-rukka on reissuilla herkkäunisempi, ja herää taatusti kaikkeen. En minä vaan!

Mysti pääsi sitten sunnuntaina tuomarin pöydälle. Pojalla oli hirveä kiire koko ajan, Mytsi ravasi jatkuvasti ympäri pöytää ja olisi kovasti halunnut päästä tuomarihäkkejä tutkimaan. Tuhatjalkaista kollia oli aika riemukasta koittaa pitää kurissa! :D Kiva arvostelu ja serti tuli, ja niinpä Mystistä tuli nyt ihan oikeasti laumani ensimmäinen Herkkusieni! Tosin nuukailun mekassa eli Laihialla kun oltiin, ei Mysti saanut edes valmistumisruusuketta. Onneksi lupasivat lähettää sen jälkikäteen. Pitäähän meille tietenkin sellainen saada seinälle roikkumaan, koska meillä ei yhtään sellaista ole, jossa lukisi Champion.

Kotimatka oli tulomatkaa mielenkiintoisempi. Onneksi näyttelystä päästiin jo neljältä, jolloin saimme ajaa autuaassa valossa pari ensimmäistä tuntia. Ehdimme ohittaa valoisana aikana kaikki pahimmat kohdat, joten ajourakka oli hieman helpompi ja kevyempi kotiin mennessä. Lyhyempi se ei ollut, vaan sain Laihia-Varkaus -väliin menemään kuusi tuntia! Pakko myöntää että ilmassa oli riemua ja juhlaa siinä vaiheessa kun lopulta kaarsin kotipihaan. Mysti oli tyytyväinen myös. Se matkusti tyypilliseen tapaansa hipihiljaa, mutta hihkaisi kotipihassa että nyt vois sitten jo juosta sisälle!

Ensi viikolla sitten käydään tutustumassa TICA-näyttelyn kiemuroihin. Siitä vasta hauskaa tuleekin! :D

Ei kommentteja: