maanantai 25. toukokuuta 2009

Tuomisia Tallinnasta

Tallinnan reissusta selvitty!

Reissu oli pitä ja raskas, sillä unet jäivät vähäisiksi. Matka itsessään kuitenkin oli mukava ja toimiva, kyllä Saarikosken kyytiin lähdetään toistekin!

Viikko sitten käväistiin Pirokissa hakemassa Mystille kasiluokan kotimaiset sertit, ja nyt viikonloppuna sitten viimeisteltiin se luokka Tallinnassa. Mystikkä on nyt sitten IP, lajissaan Lauman viides sellainen. Saatuna on myös ulkomaan serti GIPiä varten, joten tästä on hyvä jatkaa.

Nuudeli oli myös mukana, ja sai GIPiä varten tarvitttavan ulkomaan sertinsä lauantaina. Sunnuntaina Nuukkulaiselle sattuikin sertikisa aivan mahdottoman upeaa Kattilan Stareyesiä vastaan, joten minun mustiaiseni oli tyytyminen hopeasijaan.

Vaan ei hopea ole häpeä! Olen todella tyytyväinen sunnuntaina Vera Vasilievalta saatuun arvosteluun. Lauantaina nimittäin jäi arvostelu saamatta, vaikka serti tulikin. Jana Knyova mumisi tuomarioppilaan kanssa venäjää kohdistamatta minulle sanaakaan millään kielellä, ja kirjoitti setelin saksaksi. Koska molemmat pojat olivat samalla tuomarilla, minulla ei ole kummastakaan ymmärrettävää arvostelua tai edes hapuilevaa aavistusta, mitä mieltä tuomari kissoistani oli. Knyovaa en välittäisi kissoilleni saada enää koskaan, rahanhukkaa tuollainen. Siksi siis iloitsin Nuudelin sunnuntain arvostelusta, vaikka serti hävittiinkin.

Reissussa oli kivaa, ja sää suosi. Lämmintä riitti! Pojilla oli kivaa menomatkalla hytissä ja lauantai-iltana hotellissa, joten en saanut juuri nukuttua. Samoin paluu venähti aamuyöhön sunnuntaina, joten ei ihme että väsyttää. Matka kannatti kuitenkin tehdä. Pojat saivat ne sertit mitä tarvitsivatkin, ja minä puolestani iloittelin laivan kaupoissa.

Tummat pojat jäävät nyt odottelemaan Isrokkia. Parin viikon päästä pääsevät Mörkö-Keiju ja Velho vauhtiin Eryssä, joten jäämme odottelemaan sitä.

1 kommentti:

Katariina kirjoitti...

Meillä on kanssa parit Knyovan arvostelut, joista ymmärtää viimeisen kommentin: Lieb (yleisvaikutelmasta) :D. No, sanakirjan kanssa voisi selvitä mutta kun nuo arvostelusetelit ovat aina enemmän tai vähemmän epäselviä niin arvuutteluksi jäisi varmaan sittenkin. Onnea IP:lle!