sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Eläkeläinen ja mahtimimmi

ISROK käyty ja koluttu!

Todella mukava näyttelyviikonloppu takana! Tuplajäät on mainio näyttelypaikka, ja on luksusta päästä näyttelystä kotiin yöksi!

Kaikki sertejä hakevat saivat sertinsä, ja Nuudeli valmistui tänään GIPiksi. Sitä juhlittiin samalla kun riemuttiin Mirkan Turon Supreme-titteliä. Hyvä Turo! Nuudeli on nyt eläkeläinen, ja jää Liskon kanssa kotiin nauramaan joka kerta kun muita pakataan boksiin. Tosin Lisko-rukka taitaisi haluta mukaan, sen verran usein sen saa ensin purkaa pois boksista saadakseen sinne mukaan lähtevä kissan sisälle. Nuudelilta ei näyttelyurallaan ihmeitä odotettu, mutta niin vaan sekin ehti olla kahdesti KPK. Hieno suoritus mustiaiselta! <3

Mörkö-Keijulle viikonloppu oli mitä mainioin. Pikkukissa ponkaisi paneeliin molempina päivinä, ja kumpanakin päivänä onnistui viemään voiton, vaikka velipoika Leo antoikin kovan vastuksen erityisesti tänään, kun äänet menivät tasan. Kolmas tuomari sitten ratkaisi pelin Mörkö-Keijun hyväksi, mutta tasapeli on oiva todiste siitä, ettei Leo ole mikään turha jätkä. Kyllä Mörkö on saanut käyttää jokaisen pisaran viehätysvoimaansa voittaakseen sen näinkin monta kertaa!

Mörkö-Keijulla on kyllä aivan upea näyttelyluonne! Ei pelkää, ei hermoile, vaan kehrää vaan ja nauttii huomiosta. Voittojen jälkeen se valokuvattiin sponsorin toimesta, ja ensimmäistä kertaa minun omistamallani kissalla nähtiin onnesta pörheä häntä! <3 Toivon todella, että sama luonne pysyy läpi elämään, että Mörkö on isonakin samanlainen huruuttelija. Miten ihanaa onkaan tuollaisen luonteen omaavan kissan kanssa harrastaa!

Ensi viikolla on edessä pitkä matka Kempeleelle. Viimevuotinen reissu oli niin mukava, että sitä odotamme innolla!

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Onnea kovasti!! Ja kempeleessä sitten juhlitaan! ;)