sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Kuvia lauman arjesta

Lauman blogi on viettänyt hiljaiseloa, sillä täällä ei tapahdu mitään. Näyttelyissä ei olla käyty eikä tehty muutakaan kertomisen arvoista, joten mitään kovin jännittävää ei ole ollut blogiinkaan kirjoitettavaksi. Nyt on aika laittaa edes hieman uusia kuvia.

Mörkö-Keijun kasvattajatäti Mirka kävi meillä kylässä, ja napsi kasan kuvia joita voi tuijotella Naamakirjassa. Ainakin Velhosta on sellainen kuva ettei sitä nauramatta katso! :D Mirkan kanssa päivittelimme Mörkösen turkkia, se kun on pitkä ja pörheä. Mietimme millä ihmeellä siitä saisi näyttelykuntoisen, ja mielessä kävivät silikoni ja elmukelmu...

Minäkin olen kunnostautunut kameran kanssa. Kuvat ovat parin viikon takaa, sillä sillä kuvien purkaminen kamerasta ja käsitteleminen ovat minulle vastenmielinen tehtävä.

Aloitetaan vaikka Liskosta. Liskolainen on laiha luikku, ja luikkuna otuksena todella kylmänarka. Ei siis ihme, että se löytää asunnon kaikki lämmönlähteet, kuten jäähtymässä olevan perunalaatikon, joka on suojattu Mystiltä leikkulaudan avulla. Kyllä siinä kelpaa viluista takalistoaan lämmittää!Lisko osaa myös poseerata nätisti tuolilla. Lisko onkin ainoa kissa tässä huushollissa, jota on helppo kuvata.Koska Lisko on vilukissa, päätin pukea sen villapaitaan. Ensin meno näytti tältä:Sitten Mörkö tuli ihastelemaan paitaa, ja kaikki oli taas hyvin!

Villapaidan tuoma lämpö ei Liskolle vielä riittänyt. Seuraavana aamuna löysin Liskon kaikkine villapaitoineen peittoni alta!

Velho puolestaan kunnostautui nuohoamalla tiskialtaan.

Mysti keskittyy näyttämään älykkäältä, kuten yleensä.Mysti sai Zooplussasta ruokien mukana tällaisen hiiren kuin tämä täällä http://www.zooplus.com/shop/cats/cat_toys/mice/146835 , ja tuo hiiri on osoittautunut yhtä hyväksi kuin taannoinen Tallinnan hiiri, jonka veroista ei ole vielä nähty. Hitti!

Puoli laumaa jäi nyt ilman kuvia, sillä vaikka niistä kamerassa kuvia olikin, ei niistä mikään ollut lopulta onnistunut. Onneksi Mirka kuvasi Mörköä, Mystiä ja Nuudelia.

Tässä odotellaan Isrokkia. Mörkö on yhä leikkauksen jäljiltä puolikalju ja keskenkasvuinen muutenkin, joten se saanee mielenkiintoisia arvosteluja. Oille ja Velholle toivotaan viimeisiä sertejä, että päästään juhlimaan Supreme-titteleitä! Myös Mysti valmistunee Isrokista, siitä tulee GIP.

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

hihi, ihana villpaita Liskosella... Lepakko tartteis samanlaisen. Se piti tänään pitkästä aikaa pestä, ja voi kurjuus kun pieni paleli, tulipa sitten miun mahan päälle lämmittelemään, tiukkaakin tiukemmalle kerälle :D

Tinittin kirjoitti...

Voidaan isrokissa vertailla näitä keskenkasvusia tytteleitä.. Muakin vähän jännittää miten käy, kun tuo Lotte on nii mini.