maanantai 16. helmikuuta 2009

Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa

Tämä oppi taas uuden jutun! Sen lisäksi että kannattaa tarkistaa kissojen rokotustilanne ennen näyttelyä (tämähän opittiin silloin kun Lisko oli yhden viikonlopun sihteeristössä), kannattaa tarkistaa myös, keneltä niillä on sertejä.

Kävi nimittäin niin, että valmistumisilmoitusta täyttäessäni huomasin, että Mystillä onkin kaksi sertiä Elena Noskovalta, ja koska jälkimäiseen ei älytty pyytää kontrasingeerausta, se pitää mitätöitä eikä kolli valmistu nyt miksikään.

Tämähän oli tietää katastrofia näyttelysuunnitelmilleni, mutta onneksi POH-KISin ihana sihteeri pelasti! Mysti saatiin tungettua Laihian näyttelyyn sunnuntaille, joten pojasta ehkä saadaan sittenkin Herkkusieni suunnitellussa aikataulussa. Iso iso kiitos sihteerille! Niin ja Mirkalle toki myös, jonka mukaan minä kollin työnnän. Mysti asuu sen viikonlopun vessassa, mutta eiköhän se siellä pärjää.

Mitähän minun vielä pitää oppia kantapään kautta? :D

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Voi ei!!! Inhottavaa, mutta onneksi pääsitte vielä Laihialle mukaan! :D

Mirka V. kirjoitti...

Eikä tartte Mystinen miehen vessassa olla, varamamma vaihtoi huonevarausta ja nyt on Myftille ja varamammalle oma huone ♥ Muut majoittuvat toisen "varamamman" kanssa toiseen huoneeseen :D