sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Heviä, heviä

Näyttelyvuosi 2009 korkattu meidän osaltamme!

Ystävänpäiväviikonloppu vierähti rattoisasti Jyväskylässä kissanäyttelyn merkeissä. Menestys oli odotettua parempi: jokainen mukana ollut kissani oli viikonlopun aikana TP! TP-saldo oli siis kolme: Velho sai omansa lauantaina, Mysti ja Oi sunnuntaina. Kaikki kolme kävivät paneelissa luovuttamassa kategorian parhaan tittelit paremmilleen, mutta on se silti aina kiva jos oma kissa käy edes vähän kääntymässä paneelipaikalla. Olen erityisen ylpeä Velhosta: sen kohdalla paneelissa tuli tasapeli, ja Martti Peltonen sitten ratkaisi pelin oikeutetusti iki-ihanan Mollin voitoksi. Siinä on kissa jolle on ilo hävitä! :D (ja vielä minä Mervi sen Mollin meille nappaan! Ihan varmasti!)

Oin arvostelut olivat mielenkiintoisia: ilmeisesti neitikissamme on kovinkin miehekäs! Lauantaina Natalia Sidorova oli arvostella sen kastraattiuroksena, ennen kuin korjasin että kyllä se tyttö on, ja sunnuntaina Elena Noskovallekin sai hetken hokea että on se tyttö. Tottahan se on, että Oi on iso tyttö. Siis muutenkin kuin paksu, vaikka onhan se sitäkin, mutta Oilla ihan oikeasti on lihaksikas ja melko tanakka kroppa. Noskova hoki koko arvostelun ajan "heavy lady, heavy lady". :) Ei se mitään, hevi on iloinen asia eikä Oin passaa mikään rimppakinttu ruipelo ollakaan, kuinka se muuten pitäisi pojat kurissa?

Näyttelyreissu oli oikein kiva ja onnistunut, vaikka etukäteen pelkäsinkin ravirataa näyttelypaikkana. Minulla kun tunnetusti on aina sitä tavaraa raahattavana: kissoja kärryssä, sturdi ja muuta kamaa vaikka jaettavaksi asti. Hyvin tuolla kuitenkin pärjättiin, rappusista huolimatta, ja lähinäyttelyissä on aina mukavaa. Mirka kunnostautui heikkisiltalana, ja napsi kisseistäni upeita kuvia. Laitan näytille muutaman.

Tämä on mielestäni upea kuva Oista! Miten valppaalta ja ylväältä se näyttää!


Tässä taas toinen puoli Oista: sitä ei stressi näyttelyssä paina! Oin varpaat likaantuivat kesken arvostelun, joten se kaikessa rauhassa putsasi niitä hyvän tovin. Minä repeilin Oille niin huolella ettei tosikaan!


Sitten hieno kuva Velhosta!Se on kyllä suloinen poika, kerrassaan hassu. ♥


Tässä Vellho roikkuu venytyksessä. Sitä on kyllä ihana esittää, kun se venyy kuin unelma! Se onkin ainoa kissoistani, joka niin tekee. Loput ovat enemmän tai vähemmän tuhatjalkaisia.


Ja viimeiseksi uljas kollimme. Huomatkaa tyypilliseen Mysti-tyyliin ulos pilkistävä kieli!Mirkalle iso KIITOS hienoista kuvista!

Muoks. Oin arvosteli lauantaina Sidorova eikä Wieland-Schilla. Hyvä muisti mutta kirotun lyhyt!

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Hurjasti onnea vielä tätäkin kautta kaikista TP:stä!! :D